1.625.180 nöjda kunder
Europas nr. 1 inom träningsutrustning
Lita på våra kunder.
Aktuellt finns 57.376 produktomdömen
modell 2017/18

Taurus roddmaskin Row-X

Taurus roddmaskin Row-X 27 Kundomdömen
artikelnr TF-ROW-X
print skriv ut
Testbadge
Kundomdömen (27)
27 Kundomdömen
4.89 av 5 stjärnor
Sport-Tiedje's omdöme (Info)
Sport-Tiedje provar och testar varenda träningsmaskin. Sedan betygsätter vår testgrupp av idrottsvetare, elitidrottare och servicetekniker träningsmaskinerna i fråga. Betygen avser olika kategorier och därefter ges 1- 5 stjärnor. Sport-Tiedjes omdöme resp betygsättning på olika produkter ska underlätta för kunder att jämföra diverse träningsmaskiner och hitta rätt produkt som passar en bäst.
Utrustning
Roddmaskin omdöme för Taurus roddmaskin Row-X: 4.5/5 stjärnor på Utrustning
Belastbarhet
Roddmaskin omdöme för Taurus roddmaskin Row-X: 5/5 stjärnor på Belastbarhet
Rörelse
Roddmaskin omdöme för Taurus roddmaskin Row-X: 4.5/5 stjärnor på Rörelse
Utrustningen utgörs främst av motståndsystemet. Beroende på vilket motstånd roddmaskinen använder sig av känns roddträningen antingen mycket jämn eller nästan lika så som ute på vattnet; d.v.s. motståndet varierar efter användarens dragstyrka. Träningsdator med träningsprogram, pulsmätning och USB-PC-kontakt samt transporthjul är övriga utrustningsdetaljer som ingår i betygsättningen.
Stabilitet på roddmaskiner utgörs av träningsmaskinens vikt, ben resp fötter och ramkonstruktionen. Ju stabilare roddmaskin, desto tyngre belastningar tål roddmaskinen i fråga och desto längre livslängd håller den. Vid hårdas träningspass med kraftiga roddtag känns det mycket bättre att träna på just någon riktig stabil roddmaskin. Är dessutom roligare och ger större effekt!
Samspelet av motståndsystem, medar, (rull-)säte resp sitsens hjul, draglina och ramkonstruktion är de avgörande faktorerna för smidiga, jämna roddrörelser på roddmaskin. Roddmaskiner med oklanderlig och ryckfri funktion ger också skonsammare träningsrörelser och hela träningen känns mycket bättre och absolut motiverande.
banner
pris vid avhämtning: 11 510,40 kr eller 1 199,00 EUR
(pris gäller vid avhämtning i Schleswig, 35 km söder om dansk-tyska gränsen, inklusive 19% moms.
OBS! Vänligen ta först kontakt med oss innan du kommer hit. Annars kan vi inte garantera att alla varor finns klara för avhämtning!)
 • Taurus roddmaskin Row-X produktbild
 • Taurus roddmaskin Row-X produktbild
 • Taurus roddmaskin Row-X produktbild
 • Taurus roddmaskin Row-X produktbild
 • Taurus roddmaskin Row-X produktbild
 • Taurus roddmaskin Row-X produktbild
 • Taurus roddmaskin Row-X produktbild
 • Taurus roddmaskin Row-X produktbild
 • Taurus roddmaskin Row-X produktbild
 • Taurus roddmaskin Row-X produktbild
 • Taurus roddmaskin Row-X produktbild
 • Taurus roddmaskin Row-X produktbild
 • Taurus roddmaskin Row-X produktbild
 • Taurus roddmaskin Row-X produktbild
stäng
antal
tidigare pris
15 116,00 kr
nu
11 995,00 kr 11995
20%
du sparar
inklusive 25% moms
fraktfri leverans!
Finns tillgänglig från 20.12.2017
Leverans per spedition 2
Kort beskrivning: Taurus roddmaskin Row-X
Taurus roddmaskin Row-X har ett exceptionellt bra utförande, en elegant design och en perfekt naturlig dragrörelse. För snabb träningsframgång finns 4 HIIT-program förinstallerade på den mörka bakgrundsbelysta konsolen.

Detaljer: Taurus roddmaskin Row-X

produktbild
 • modell 2017/18 info
 • Avancerat hybridmotståndssystem: perfekt naturlig dragrörelse vid såväl mycket hög som låg intensitet
 • Bekväm sitthöjd på 51 cm
 • Enastående stabilitet – också på gymmet
 • 4 förinställda HIIT-program för snabb och hållbar träningsframgång
 • Mycket elegant design
 • Mycket tyst sitsrörelse
 • Stor, överskådlig träningsdator med all prestationsdata
 • Sammanlagt 10 träningsprogram, till exempel mål, tävling, manuellt läge och High Intensity-program
 • Ytterst omsorgsfullt utförande med noga utvalda material
 • Mjukt vadderad och behagligt konstruerad sits
 • Mycket stabil huvudram av böjt stål
 • max belastning - Taurus roddmaskin Row-X: 150 kg
 • dimensioner i uppställt läge - Taurus roddmaskin Row-X: (L) 250 cm x (B) 63 cm x (H) 124 cm

Produktbeskrivning: Taurus roddmaskin Row-X

Sport-Tiedje's omdöme (Info)
Utrustning
Roddmaskin omdöme för Taurus roddmaskin Row-X: 4.5/5 stjärnor på Utrustning
Belastbarhet
Roddmaskin omdöme för Taurus roddmaskin Row-X: 5/5 stjärnor på Belastbarhet
Rörelse
Roddmaskin omdöme för Taurus roddmaskin Row-X: 4.5/5 stjärnor på Rörelse
Taurus roddmaskin Row-X är en förstklassig träningsmaskin för nybörjare och proffs, samt för hemmagymmet och för fitnesstudion. Tack vare det kombinerade motståndssystemet ger maskinen en perfekt naturlig dragrörelse under såväl hög som låg träningsbelastning.

Taurus roddmaskin Row-X – den riktiga roddmaskinen som klarar alla krav

Taurus Row-X är en enastående roddmaskin med ett hybridmotståndssystem. Med Taurus roddmaskin Row-X kommer ett kombinerat luft-magnet-bromssystem. Medan luftmotståndet ger ett nästintill obegränsat högt motstånd, garanterar magnetmotståndet ett behagligt och jämnt motstånd vid en lägre intensitet. Taurus roddmaskin Row-X passar därmed lika bra för nybörjare som för professionella roddare.

Stabilitet och komfort även vid intensiv användning

Taurus roddmaskin Row-X övertygar genom sin oerhörda stabilitet. Roddmaskinen är således också godkänd för användning på gym; den är lämplig för starkare och tyngre idrottare och för alla som vill gå långt inom rodd. Den långa skenan med den rörliga sitsen är utformad så att bullret är minimalt. Sätet har med sina 51 cm en bekväm höjd. Detta gör det lättare att komma ner från maskinen efter långa ansträngande träningspass och för personer med rörelsehinder.

Huvudramen består av ett enda massivt, böjt stålrör. Detta utlovar en enorm belastningskapacitet och maximal styvhet, även vid intensiva HIIT- eller tabata-pass.

Fantastisk träningsdator med 4 speciella HIIT-program

Roddmaskinen är utrustad med sammanlagt 10 program, som kan delas in i totalt 4 grupper:
 • Frihetsälskarna använder Quickstart eller det manuella läget. Här kan du själva bygga upp programmet eller bara sätta igång och ro. Här finns inga standardvärden, träningsvärdena räknas från 0 och uppåt. Du börjar när du vill och slutar när du vill.
 • För målinriktade personer finns programmen 2 till 4. Här kan du skriva in en måltid, ett kalorivärde eller en måldistans. Programmet avslutas när det inställda programmålet har uppnåtts. Dessa program är särskilt lämpade för viktminskning (kalorier) eller för att få bättre koll på sin egen framgång.
 • För tävlingsidrottare är pacerprogrammet det rätta valet. Här tävlar du mot din snittfart eller mot din bästatid. Loppet visas grafiskt på skärmen.
 • De 4 HIIT-programmen (High Intensity Intervall Training) passar perfekt för en snabb förbättring av konditionen och för viktminskning. Dessa 20 till 30 minuter långa program växlar mellan perioder av hög intensitet med perioder av återhämtning. Dessa korta träningspass är utformade för att stimulera fettförbränningen och mycket tidsbesparande.
På den stora skärmen visas också alla träningsvärden på ett överskådligt sätt. Till exempel har du överblick över din aktuella tid per 500 meter eller över din puls om du använder ett kompatibelt bröstband.

Indoor Rower med en rad designhöjdpunkter

Taurus roddmaskin Row-X imponerar med en rad designhöjdpunkter. Det börjar på framsidan med den perfekt utformade panelen. En speciell formsprutningsprocess säkerställer att ytan är helt jämn och platt, och att det inte finns några mellanrum mellan de enskilda komponenterna.

På skärmen visas värdena i ljus färg på en mörk bakgrund. Det ser mycket elegant ut och gör att värdena kan avläsas ännu lättare. Mitten av den långa löpskenan är mörklackad och kompletterar den eleganta övergripande bilden.

Garantivillkor: Taurus roddmaskin Row-X

Fler upplysningar om garantin hittar du i tillverkarens garantivillkor. Tillverkargarantin är ett frivilligt tillägg och det påverkar inte dina rättigheter inom ramen av lagstadgad garanti.
tillverkargaranti fullgaranti
hemmabruk (Mer info)
Garantin tillämpas vid hemmabruk d.v.s. vid privat användning i privata hem.

Fler upplysningar om garantin hittar du i tillverkarens garantivillkor.
36 månader
semiprofessionell användning (Mer info)
Semi-professionell garanti tillämpas vid användning av resp träningsutrustning inom offentliga och privat- eller föreningsägda verksamheter som t ex på hotell, i skolor, föreningar, rehabcentra eller dylikt.

Fler upplysningar om garantin hittar du i tillverkarens garantivillkor.
12 månader
professionell användning (Mer info)
Professionell garanti avser garantin som tillämpas vid användning av resp träningsutrustning inom offentliga och kommersiella verksamheter (som t ex gym eller fitness-studio osv.).

Fler upplysningar om garantin hittar du i tillverkarens garantivillkor.
6 månader

Taurus roddmaskin Row-X Test & omdöme:

3 stjärnor
0
2 stjärnor
0
1 stjärna
0
4.89 av 5 stjärnor
produktbild
Lämna in produktomdöme och tävla om ett presentkort värde 500,00€ eller få tillbaka pengarna för den inköpta produkten i fråga. Du väljer!
Lämna produktomdöme
Hälp andra kunder och oss genom ditt personliga produktomdöme. Dela med dig av dina erfarenheter med just denna produkt. Då får du också chansen att delta i utlottningen om du lämnar in ditt produktomdöme t o m 31.12.2017.
namn
E-post *
* Ange din e-postadress för att kunna delta i utlottningen. Vinnaren blir kontaktad via e-post. Din e-postadress kommer inte att lämnas ut till tredje och kommer inte att publiceras heller.
Betygsätt endast produkten
inte orderprocessen, betalning eller leverans
0 0 0 0 0
Skriv en liten recension (obligatoriskt)
Var god lämna in din recension om inköpt produkt nedan. Ditt produktomdöme kanske hjälper andra kunder också. Skriv endast om produkten i fråga, inte om själva ordern, betalning eller leverans. Tack så mycket!
Kolla på kanske dessa synpunkter också
 • Skriv om för- och nackdelar, det som är bra eller dåligt
 • Försök ge saklig och objektiv information.
 • Betygsätt produktens egenskaper (t ex utförande, kvalitet).
 • Detaljer om användning och hantering eller insatsmöjligheter kunde också vara bra att veta för andra.
 • Försök skriva klart, precist och informativt för att ge en bra och hjälpsam recension.
skicka omdöme

Andra kunder tycker:

de Urs Meschenmoser den 15.12.2017 5
Nach intensiven Vergleichen der verschiedenen Hersteller kamen bei uns zwei in die engere Wahl. „Concept 2 Modell E PM5“ und „Taurus ROW-X“. Beide sind etwa gleichwertig, Taurus ist etwas teuerer aber auch belastbarer. Beide Geräte sind hochwertig verarbeitet. Bei Concept-Schweiz liessen wir uns auf die Occasi... [läs mer]onsliste setzen, bekamen aber monatelang kein Angebot. Ausschlaggebend war letztlich, dass Taurus den besseren Monitor besitzt, auch leiser ist, als das Concept2, da wir gerne TV schauen während dem Training und schliesslich die komfortablere Sitzhöhe. Das Gerät kam einwandfrei verpackt an. Die Montage ist einfach, die Bedienungsanleitung klar und verständlich, sogar ein Wartungsplan ist dabei. Ausgezeichnetes Produkt, welches sehr hochwertig verarbeitet und schlicht ist. Das Training macht sehr viel Spaß und auch das Geräusch beim Rudern ist nicht zu laut. Nun freuen wir uns, die vielen Trainingsprogramme auszuprobieren. [visa mindre]
de Stefan den 13.12.2017 5
Ich habe mir vor ein paar Wochen das Taurus Row-X gekauft. Vorher hab ich es mit einigen anderen Geräten verglichen. Waterrower: Top Gerät; durch die Holzoptik natürlich sehr ansprechend; sofortiger Wiederstand durch das Wasser (kein Lehrzug; angenehmes Wassergeräusch; jedoch tieferer Sitz; keine Stufenregulierung... [läs mer]; weniger Trainingsprogramme; Concept 2: Top Gerät, je nach Typ höherer Sitz; jedoch etwas härter Sitz; lauter; und relativ viel Lehrzug am Anfang; Taurus ´Row X für mich ideal: Hoher Sitz; nicht so laut; geringer Lehrzug; optisch sehr cool; viele Trainingsprogramme; Preis Leistung Top; Massive Ausführung Lieferung war sehr schnell; alle Teile vorhanden; einfacher Zusammenbau; bin sehr Zufrieden [visa mindre]
de Radi den 9.12.2017 5
Ich habe mir vorort bei Sport Tiedje drei Modelle angesehen und verglichen: ein Gerät mit Wasser, Concept2 und Taurus ROW X. Das Wasser-Gerät kommt nicht in Frage, obwohl es kürzer ist. Durch das Wasser ist es schwer und nicht teilbar. Das Wasser kann kalkhaltig sein. Das Concept2 Gerät hat mir gut gefallen und i... [läs mer]st im großen und ganzen ähnlich zum Taurus ROW X, aber der Taurus gefiel mir aus folgenden Gründen besser: - Der LCD-Schirm ist deutlich größer. - Der Sitz ist weicher, aber nicht zu weich. - Man hat die Möglichkeit, zusätzlich zum Windwiderstand auch einen magnetischen Bremswiderstand einzuschalten mit mehreren Stufen (Stromanschluss ist in diesem Fall erforderlich). Man kann aber auch ohne Strom arbeiten, dann ist der Luftwiderstand allerdings relativ gering. - Der Griff ist leicht gebogen und für mich etwas ergonomischer. Ich habe das Gerät bestellt und liefern lassen. Es ist ein riesiges Paket mit ca. 1,5 m x 1,5 m Fläche und ca. 0,5 m Höhe und etwa 55 kg schwer. Ich konnte es alleine nicht tragen. Die Teile sind sehr gut verpackt und der Zusammenbau ist mit einer Person möglich, aber mit 2 Personen natürlich etwas leichter. Die Anleitung zum Aufbau ist in deutschem Deutsch und kein chinesisches Deutsch. Sehr gute Anleitung. Die Schrauben und Muttern stecken alle dort, wo sie sollen: man nimmt sie raus, steckt die Teile zusammen und steckt die Schrauben dann wieder rein. Alles sehr hochwertig. Alle Geräte mit Luftwiderstand sind etwas laut. Ich habe das Concept2 bei Freunden durch eine dicke Decke im Geschoss darunter gehört. Man kann aber damit leben. Ich habe nach 3 Wochen Gebrauch keinen Abrieb entdeckt, wie manche bei anderen Geräten beschreiben. Ich bin sehr zufrieden. [visa mindre]
de Anonym den 28.10.2017 5
Gerät sehr solide, sehr gute Rudereigenschaft, angenehme Sitzhöhe, leider ist das mitgelieferte Werkzeug beim Aufbau nicht wirklich hilfreich
de Frau Carsta Böttcher den 18.10.2017 4
Vor dem Kauf dieses Gerätes hatte ich mich bereits für ein Gerät einer anderen Marke entschieden. Allerdings stellte sich beim Test in der Filiale heraus, dass das Taurus Row-X erheblich leiser in der Schlittenführung war und auch der Sitz deutlich weicher, sprich komfortabler. Hinzu kommt, dass das Taurus Row-X se... [läs mer]hr leicht einzustellen ist, auch für Nichtprofis. Im Sitzen kann jederzeit eine Änderung der Einstellungen vorgenommen werden. Die Zugkette ist aus Metall, was mich bereits in der Ausstellung für dieses Gerät einnahm. Aufgrund meiner Rückenprobleme habe ich mich für das höhere Rudergerät entschieden. Das Hinsetzen, aber vor allem das Aufstehen fällt leicht. Durch die leicht laufenden Rollen am Gerät vorn ist es einfach, das Gerät in die richtige Position zu justieren. Die ganze Verarbeitung hat mich überzeugt, den nicht unerheblichen Betrag für dieses Gerät zu investieren, zumal ich mir davon auch verspreche, dass es länger als ein Jahr hält. Das Handbuch ist übersichtlich aufgebaut. Die Erklärungen sind klar und deutlich. In dem Handbuch sind auch für Anfänger Trainingseinheiten aufgeführt, die ich bereits begonnen habe. Das Einzige, was ich wirklich vermisse, ist eine App zum Speichern meiner "Erfolge". Und das Display lässt mir nicht viel Zeit, meine Trainigsdaten händisch in meine Trainigstabelle zu übertragen. Das tut dem Spass am Gerät allerdings keinen Abbruch. Nach alledem würde ich mich wieder für dieses Gerät entscheiden und habe den Kauf nicht bereut. Da keine halben Sterne nicht möglich sind, vergebe ich 4 von 5 Sternen - Tendenz 5. [visa mindre]
de Klaus M. den 26.9.2017 5
In der Sport_tiedje Filaile habe ich den Row X empfohlen bekommen und muss sagen: TOP Gerät. Wir trainieren zu viert auf dem Rower und es passt einfach alles. Selbst meine Jungs sind mit der Leistungsfähigkeit top zufrieden.
de Klaus Kreitzer den 17.9.2017 5
Ich habe das Taurus Row-X in Wiesbaden bei Sport-Tiedje selbst abgeholt. Die Beratung war, wie immer, sehr gut und informativ. Der Karton wurde vom Mitarbeiter persönlich in den Wagen geladen (perfekter Service). Zuhause angekommen, öffnete ich die Verpackung und war angenehm angetan von der vorbildlich sorgsamen Ver... [läs mer]packung der Einzelteile. Der Aufbau selbst (obwohl geraten war mit 2 Mann) gestaltete sich auch für mich alleine problemlos. Die Beschreibung war verständlich und die Verarbeitung der Teile war passgenau. Obwohl ich zunächst etwas Bedenken hatte ob die Qualität für diesen Preis in Ordnung ist, so konnte ich feststellen, dass das Gerät durchaus Studioqualität hat. Das Bedienfeld ist nahezu selbst erklärend und verständlich aufgebaut und es macht tatsächlich Riesenspass damit sofort loszulegen. Von mir ein :Absolut empfehlenswert sowohl ( oder gerade auch) für Anfänger als auch für Fortgeschrittene. [visa mindre]
de Gerd den 31.8.2017 5
Beste Rudergerät im Markt. Super Optik und tolles Ruderfeeling. Die Verarbeitung ist vorbildlich. Ich bin selber Schweißer und war wirklich begeistert.
de Markus den 28.8.2017 5
sehr hochertiges Gerät, bis ins detail super verarbeitet, habe das bei einem fitnessgerät noch nie so gesehen,die lackierung ist auch perfekt, keine unebenheiten oder farbnasen, konsole ist sehr groß und gut abzulesen und sieht auch noch schick aus, insgesamt ein wirklich top rudergerät was ich nur empfehlen kann.
de Anonym den 18.8.2017 5
Super zufrieden. Perfektes Rudergerät und trainieren macht echt Spaß. Kaufempfehlung.
de Anonym den 10.8.2017 5
Ein rundum hervorragendes Rudergerät!!!
nl Kees den 9.8.2017 5
Net iets goedkopere versie van de Concept2 model E. Echter zowel in de showroom als thuis merk ik nog geen verschil! Monitor lekker duidelijk en simpel. Onderlegmat zet het apparaat toch net wat steviger neer op mijn laminaat.
de Anonym den 7.8.2017 5
Top. Ich bin sorgenfrei mit dem Row-X. Vorallem hat mich das Preis-Leistungsverhältnis überzeugt. Kann ich nur weiterempfehlen.
de Peter den 2.8.2017 4
Ich finde das X-Row Gerät hervorragend. Der Ruderzug ist sehr angenehm und man hat stetig Widerstand beim Rudern.
de Dieter den 1.8.2017 5
Wir hatten schon lange überlegt uns ein Rudergerät zuzulegen. Lange haben wir mit einem Wasserrudergerät geliebäugelt, jedoch wollten wir eine etwas sportlichere Variante. Mein Nachbar empfahl mir ein Concept2 Gerät, welches ich in der Sport Tiedje Filiale testen konnte. Daneben stand, wohl relativ neu (Aussage Ve... [läs mer]rkäufer), dieses Model. Ich kann gar nicht so genau sagen warum, aber das Rudern gefiehl mir viel besser und auch Verarbeitung. Optik und vorallem der Computer war besser. Nach einigen Wochen Rudern kann ich nur eine absolute Kaufemfehlung aussprechen. [visa mindre]
nl Richard den 31.7.2017 5
Prachtig apparaat Wat een fijne roeiervaring biedt deze roeitrainer De beweging voelt natuurlijk en het is een ideaal apparaat om ook thuis mee te kunnen trainen
de Günther L den 28.7.2017 5
sehr gutes Trainingsgerät Besonders die Bewegung hat mich überzeugt Sehr einfache Handhabung und einfache Montage Ich würde dieses Gerät jederzeit weiterempfehlen Besonders den Sitz finde ich aufgrund seiner Form sowie der Polsterung sehr angenehm Dieses ist bei Konkurrenzprodukten leider nicht der Fall
de Anonym den 28.7.2017 5
Seit dem ersten mal Rudern auf dem Gerät bin ich begeistert Es ist sehr stabil nicht ruckelt oder wackelt Es hat eine angenehme Sitzhöhe und das Zugverhalten ist erste Sahne Alles in einem wirklich ein tolles Sportgerät was auch noch wirklich Spaß macht
de Anonym den 27.7.2017 4
Bestellt zusammengebaut Gerudert Nach ca 5 Stunden Training kann ich sagen dass das Zugverhalten und die Ergonomie wirklich gut ist Verarbeitung schon auch wertig zu sein Geräuschentwicklung ok Alles weiteren Details nach Langzeit Test
de Anonym den 27.7.2017 5
Das Rudergerät ist nicht grade günstig dafür ist aber Qualität TOP Das Preis Leistungsverhältnis ist hervorragend Natürliche Ruderbewegung sehr leise Wir sind zufrieden
nl Paul den 27.7.2017 5
Ik ben super blij dat ik voor deze roeier heb gekozen Kwam voor de concept die iedereen kent Maar dit model heeft meer stevigheid en roeit fijner Verder de mogelijkheden op het scherm die de concept gewoon helaas niet heeft Top service by the way van Fitshop
nl Perry den 27.7.2017 5
De Taurus Row X bevalt mij tot op heden erg goed Nu 3 maanden in gebruik zonder enige problemen Het is een robuust model met maar liefst 3 jaar garantie
nl Peter den 27.7.2017 5
Super roeitrainer hij is erg stevig en maakt weinig geluid Voor dit geld zeker de moeite waard
nl Floris den 27.7.2017 5
Wauw wat een goede machine
de Thomas und Lisa den 27.7.2017 5
Ein sehr hochwertig verarbeitetes Rudergerät das auch noch super edel aussieht Der Sitz ist sehr bequem und trotzdem sportlich der Griff ist angenehm und das Rudergefühl ist super Wir sind total begeistert und und können das Gerät auf jeden Fall weiter empfehlen
nl Mohammed A. S. den 27.7.2017 5
Super mooi apparaat enorm goeie kwaliteit Luchtrem ook goed verstelbaar en een mooi scherm Door de ketting hoef je hem ook niet te smeren Erg groot maar daarom ook stevig
nl Erik den 27.7.2017 5
Wat een mooi apparaat Was op zoek naar een degelijke roeitrainer voor in mijn praktijk Door de hoge zitting is dit model voor elke patient makkelijk toegankelijk Monitor is groot en duidelijk

Taurus roddmaskin Row-X tillbehör - vi rekommenderar:

782,00 kr 599,00 kr
598,00 kr 399,00 kr
Trygg e-handel
Din beställning är krypterad med 256 bitars SSL.
Betalningssätt
postförskott
förhandsbetalning faktura
77x i Europa hitta butik
stores
Sport-Tiedje erbjuder
 • Europas nr. 1 inom träningsutrustning
 • 1.600.000 nöjda kunder
 • över 7000 produkter inom träning och fitness
 • 77 fysiska butiker
 • 75 egna servicetekniker
Topplista topp 10 - senaste 30 dagarna Roddmaskin
1
WaterRower Roddmaskin i ekträ
Professionella roddmaskiner ▸ WaterRower Professionella roddmaskiner
12 999,00 kr
2
LifeFitness Roddmaskin Row HX Trainer
Roddmaskin ▸ Life Fitness Roddmaskin
14 068,00 kr
12 995,00 kr
3
Taurus rowing machine RX7
Roddmaskin ▸ Taurus Roddmaskin
10 074,00 kr
4
First Degree Fitness Roddmaskin Apollo Hybrid AR med ergometerfunktion
Roddmaskin ▸ First Degree Fitness Roddmaskin
13 604,00 kr
12 995,00 kr
5
cardiostrong roddmaskin Baltic Rower
Roddmaskin ▸ cardiostrong Roddmaskin
10 074,00 kr
8 058,00 kr
6
WaterRower i bokträ
Professionella roddmaskiner ▸ WaterRower Professionella roddmaskiner
15 116,00 kr
12 995,00 kr
7
cardiostrong Roddmaskin RX50
Roddmaskin ▸ cardiostrong Roddmaskin
8 058,00 kr
7 049,00 kr
8
WaterRower i askträ
Professionella roddmaskiner ▸ WaterRower Professionella roddmaskiner
14 644,00 kr
12 995,00 kr
9
cardiostrong Roddmaskin RX40
Roddmaskin ▸ cardiostrong Roddmaskin
7 095,00 kr
10
Waterrower rowing machine beech Vintage
Roddmaskin ▸ WaterRower Roddmaskin
12 995,00 kr
Sport-Tiedje
Europas nr. 1 inom träningsutrustning
 • 48x Tyskland Berlin, Bielefeld, Bochum, Bonn, Braunschweig, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Frankfurt, Freiburg, Göttingen, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Kassel, Kiel, Köln, Leipzig, Lübeck, Mannheim, München, Münster, Nürnberg, Saarbrücken, Schleswig, Stuttgart, Wiesbaden, Würzburg
 • 12x i Storbritannien Aberdeen, Batley, Camberley, Edinburgh, Glasgow, London, Manchester, Newcastle, Nottingham
 • 6x i Nederländerna Amsterdam, Bodegraven, Den Haag, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam
 • 4x i Österrike Graz, Linz, Salzburg, Wien
 • 3x i Schweiz Bern, Lausanne, Zürich
 • 2x i Belgien Antwerpen, Bryssel
 • Danmark Köpenhamn
 • Polen Warszawa
Sport-Tiedje Nyhetsbrev
Få rabattkupong värde 90,00 kr värdecheck*
* gäller minimiorder på 450,00 kr
Håll koll på Europas nr. 1 inom träningsutrustning
Följ oss på Facebook, Google+ och Co.
 • Facebook
 • Goggle+
 • YouTube
Betalningssätt
 • Paypal
 • VISA
 • Master Card
 • Faktura
 • postförskott
 • förhandsbetalning faktura
Samarbetspartners
 • DHL
 • UPS
 • FedEx
 • Spedition
© Sport-Tiedje GmbH 1984 - 2017
1) Endast vid betalning mot PayPal, postförskott, kreditkort, Klarna.
2) garanterad levarans till trottoarkant
senast sedda produkter (1)
Välkommen till våra butiker
77x i Europa
Storemap
Sport-Tiedje
08-403 001 31
info@sport-tiedje.se