Filter

Kinesiotejp & sporttejp köpa på Europas nr. 1 för hemmaträning

Fitshop provar och testar varenda träningsmaskin. Sedan betygsätter vår testgrupp av idrottsvetare, elitidrottare och servicetekniker träningsmaskinerna i fråga. Betygen avser olika kategorier och därefter ges 1- 5 stjärnor. Fitshops omdöme resp betygsättning på olika produkter ska underlätta för kunder att jämföra diverse träningsmaskiner och hitta rätt produkt som passar en bäst.

Sporttejp och kinesiotejp stöder, stabiliserar och förbättrar återhämtning

Kinesiotejp eller fysiotejp är elastiska, självhäftande sporttejp som kan användas vid alla sporter. Hjälper att luckra upp muskler, lösa spänningar och hjälper vid återhämtning och rehab. Tejpningen baserar på kinesiologin, som utvecklades under 70 -talet i Japan och Korea. Behandlingen med kinesio- eller sporttejp handlar om att tejpa längs muskler och leder för att lösa spänningar, lindra smärtor och förebygga skador.

Lösa spänningar. Förebygga skador. Snabba på återhämtning och rehab

Utsätts ej uppvärmda muskler för hårda belastningar, har man sovit i snett eller i olämpligt läge, lyfts någon tyngre vikt av misstag i fel vinkel, kan detta vara orsak till muskelspänningar, smärtor och skador och andra åkommor. Ofta är det just atleter, motionärer, läsare, och byggarbetare som känner till sådana problem och besvär. Då hjälper kinesiotejp eller sporttejp för att lösa muskelspänningar, lindra smärta och förebygga skador. Tejpen sätts på huden i samma riktining som muskeln och underlättar för korrekt utförda rörelser. Dessutom sägs kinesiotejp förbättra blodflödet på resp. kroppspartierna.

Många idrottare och atleter använder kinesiotejp eller elastisk sporttejp inte bara för att bli av med muskelspänningar el dyl utan även i förebyggande syfte. Kinesiotejp eller elastisk sporttejp används då för att stöda och stabilisera musklerna.

Handla kinesiotejp online och spela fotboll som Mario Balotelli?

Det var 2012 i EM-semifinalen då italienaren Maria Balotelli tog av sig tröjan efter 2:0 segern mot Tyskland och hade 3 turkosa sporttejp på ryggen? De tyska nationalspelarna hade troligtvis inte någon tejp på sig. Fanns det kanske någon sammanhang? Bäst du tar reda på det själv och provar användningen av kinesiotejp och fysioband. Ett bra urval av elastiska sporttejp hittar du i vår Fitshop nätbutik och mycket mer för träning, hälsa, spa och fysisk fitness. Välkommen in!
Träningsredskap
prova på och testa på plats i butiken!
67x i Europa
Etta i Europa inom träningsutrustning
67x i Europa